Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Kahden maailman rajalla.Tässä on olevaisuuden raja. Olet nyt astunut sille.

Valittavanasi on jatkatko tutkimusretkeäsi kanssani henkiseen, tuntemattomaan maailmaan, vai peräännytkö tuttuun ja turvalliseen materialistiseen todellisuuteen.

- Valinta on sinun!


Ajoittain ilmestyvässä Blogissa käsitellään erilaisia aiheita rajatiedon piiristä. Se on sekoitus fantasiaa, omia kokemuksia sekä ajatuksia olevaisuuden tuolta puolen!

Näe, mitä minä näen ja koe mitä koen - blogini kertoo vain muunnetun totuuden!

Rajalla

Kosmisia kirjoituksia.Julkaisija: Shadow Camera ti, helmikuu 28, 2017 04:40:43
Rajalla. Tässä on raja. Se leijailee ilmaa kevyempänä energiana ympärilläsi. Se täyttää huoneesi olemuksellaan. Kevein sivelyin se hakee sinuun yhteyttä, kosketusta tietoisuutesi valoon.

Aika hidastuu, ja myöskin jokin sinussa hidastuu. Tuntuu kuin jotain olisi pysähtynyt huoneessasi. Esineet tuntuvat irrallisilta. Aivan kuten ne eläisivät eri aikaa, sadasosa sekuntin sinua edellä.

Kehosi tuntuu jäykältä, tietoisuutesi ei osaa kohdistaa itseään kehosi kanssa. Erillisyys on käsinkosketeltavaa. Mielesi vaeltaa keveämpänä, jopa ajatuksesi ovat löytäneet rauhan ja paikan missä levätä.

Olet nyt tässä. Tietoisuutesi kanssa -rajalla. Hetkessä, jossa aika, paikka ja sinä -ette kohtaa. Vain ikuisuus yhdistää, vain ikuisuus lävistää, vain sinä olet sen kaiken edessä, alastomana sielun vaatteista.

Valona kahden maailman rajalla.

SC 28.2.17.


Fill in only if you are not real

Seuraavat XHTML-tunnisteet sallitaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-tyylejä ja Javascriptiä ei sallita.