Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Kahden maailman rajalla.Tässä on olevaisuuden raja. Olet nyt astunut sille.

Valittavanasi on jatkatko tutkimusretkeäsi kanssani henkiseen, tuntemattomaan maailmaan, vai peräännytkö tuttuun ja turvalliseen materialistiseen todellisuuteen.

- Valinta on sinun!


Ajoittain ilmestyvässä Blogissa käsitellään erilaisia aiheita rajatiedon piiristä. Se on sekoitus fantasiaa, omia kokemuksia sekä ajatuksia olevaisuuden tuolta puolen!

Näe, mitä minä näen ja koe mitä koen - blogini kertoo vain muunnetun totuuden!

Omalla tontilla

Henkisiä ajatuksiaJulkaisija: Shadow Camera ti, helmikuu 28, 2017 17:45:40

Tässä puolentoista vuotta maailmankuva haastattelu videoita tehdessäni on ollut ilahduttavaa huomata, että yhä useammat rohkenevat kertoa elämänsä mystisistä kokemuksista ihailtavalla rohkeudella.

Meidän sisäinen kokemusmaailma on pitkään ollut yksityisaluetta, jonne sisäänpääsy on ollut vain harvoilla ja valituilla.

Kuitenkin juuri syvän sisimmän kokemukset ja niiden jakaminen on merkki luottamuksen osoituksesta toisia ihmisiä kohtaan, mutta samalla myös henkisen vahvuuden ja oman elämänsä arvostuksen osoittamista.

Se mitä ennen piiloteltiin muilta ihmisiltä, onkin nykypäivän voimavara muille ihmisille oman henkisen kasvun tiellä. Tämä ilahduttaa minua suuresti ja antaa voimia jatkaa työtäni.

SC 28.2.17.