Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Rajalla - Ajatuksia rajan molemmilta puolin

Kahden maailman rajalla.Tässä on olevaisuuden raja. Olet nyt astunut sille.

Valittavanasi on jatkatko tutkimusretkeäsi kanssani henkiseen, tuntemattomaan maailmaan, vai peräännytkö tuttuun ja turvalliseen materialistiseen todellisuuteen.

- Valinta on sinun!


Ajoittain ilmestyvässä Blogissa käsitellään erilaisia aiheita rajatiedon piiristä. Se on sekoitus fantasiaa, omia kokemuksia sekä ajatuksia olevaisuuden tuolta puolen!

Näe, mitä minä näen ja koe mitä koen - blogini kertoo vain muunnetun totuuden!

Pohdintoja sisältäpäin

Kosmisia kirjoituksia.Julkaisija: Shadow Camera la, maaliskuu 18, 2017 01:17:24

Millaisen tulevaisuuden olet itsellesi hankkimassa, voitko itse valita ne rakennuspalikat, joista haluat kokonaisuutesi rakentaa? Ei ole kysymys siitä mihin sinun voimavarasi, viisautesi ja tai taloudelliset resurssisi riittävät.

Kysymys on valinnastasi, päätöksestäsi hypätä siihen virtaan, jossa elämä virtaa. Olet ehkä saattanut ajatella että elämä kantaa, jos rohkenet hypätä virtaan ja uudistaa elämääsi. Olet toisaalta saattanut painia epäuskosi kanssa, kun ego ja järki hokevat sinulle paikalla pysymisen ihanuudesta ja tärkeydestä. On toki ihanaa, että asiat jotka ovat elämässä hyvin, säilyykin myös sellaisena, mutta elämällä on tapana uudistua aika ajoin. Se pakottaa myöskin meitä itseämme uudistamaan ajatteluamme, toiveitamme ja lopulta valintojamme. Uudistuminen on se osa elämää, joka virtaa.

Virtaus on elämän voima, se on uudistumisen ja kasvun airut ja sen luonnonvoima. Se on kukoistuksen alkulähde. Viisaus ei kasva meissä, ellemme ole valmiita kiinnittämään siihen huomiotamme ja vaalia sitä. On tarkoin suojeltava niitä lähteitä, jotka saavat viisautemme virtaamaan elämästä. On vältettävä niitä tuhoavia ja epäuskoon johtavia egon ja järjen virtoja, joissa yhteys minuutemme katoaa sekä kosketus yliminään ja intuitioon lakkaa olemasta.

Näitä virtoja on tässä ajassa ja paikassa ympärillämme. Ne näyttäytyvät erilaisien asioiden ja valintojen kautta. Siksi valintoja on harkittava tarkoin ja löydettävä mahdollisuuksistamme ne, jotka palvelevat elämää, rakkauden alaisena. Sillä juuri rakkaus on se voima ja energia, joka luo ja uudistaa meitä.

Välinpitämättömyys, epäusko ja viileys elämää kohtaan saavat meidät unohduksen tilaan, jossa tulemme lopulta sokeaksi sille mitä pidämme itsessämme tärkeänä ja sille mikä meidät yhdistää todelliseen sisäiseen minuutemme, sielumme valoon, Tietoisuuteen joka on. Yliminään, joka ohjailee meidän kulkuamme tässä universumissa.

Huomaat varmaan heikon valolangan sisälläsi, joka näyttäisi katoavan johonkin pimeään sisäiseen avaruuteen. Se on sinun sielusi säie yliminään ja sitä kautta yhteytesi todelliseen olemassaoloon. Pienten säikeiden varassa elämämme etsii muotoaan, täällä tiheän, pimeän aineen maailmassa. Valon määrä langassa kuvastaa sinun yhteyttäsi yliminääsi. Valonlanka on se osa sinua, jota kutsut intuitioksi. Se on tietoisuuden, tunteen ja ajatuksen yhtenäinen valtatie, joka yhdistää sinut ei vain maailmaan tai kollektiiviseen suureen tajuntaan, mutta myöskin olemuksesi ytimeen, valo-olentoon sinussa.

Sitä kautta olet osa tätä kaikkea, jota kutsut elämäksi ja maailmankaikkeudeksi. Maailmankaikkeus on elävä, hengittävä olento. Sen sisässä elää ihminen ja muut ulkoavaruuksien olennot. Sinun on silti syytä muistaa, että todellinen minuus sinussa, ei tule maailmankaikkeudesta, vaan se tulee sisäisestä lähteestäsi, omasta virrastasi kaiken elämän lähteeseen. -Siihen, mitä uskonnot ja kulttuurit nimittävät jumalaksi.

Maailmankaikkeus on elämän leikkikenttä. Se on moninaisuuksien ja ulottuvuuksien kartasto tai labyrintti, riippuen siitä, kuinka hyvin olet yhteydessä omaan sisäiseen valoosi, viisauden ja tiedon lähteeseen, ensimmäiseen suureen tietoisuuteen. Tälle suurelle tietoisuudelle on olemassa monta nimeä ja eduspaikkaa kulttuureissa ja uskonnoissa. Se on aina kuvattu kaiken tiedon ja viisauden lähteenä, kaiken olemassaoloon tarvittavan tietouden kirjastona, ajattomana, tilattomana totuutena. Kaiken tiedostamisen synnyinsijana, Se on ensimmäinen rakennuspalikka maailmankaikkeudelle, ihmiselle ja eläimelle.

Se on ehtymätön lähde, joka virtaa läpi aikojen ja tilojen, herättäen, elävöittäen ajatuksen, virvoittaen elämän tietoisuuden. Ikuisuuteen jumaluuden rakentaen.Rajalla

Kosmisia kirjoituksia.Julkaisija: Shadow Camera ti, helmikuu 28, 2017 04:40:43
Rajalla. Tässä on raja. Se leijailee ilmaa kevyempänä energiana ympärilläsi. Se täyttää huoneesi olemuksellaan. Kevein sivelyin se hakee sinuun yhteyttä, kosketusta tietoisuutesi valoon.

Aika hidastuu, ja myöskin jokin sinussa hidastuu. Tuntuu kuin jotain olisi pysähtynyt huoneessasi. Esineet tuntuvat irrallisilta. Aivan kuten ne eläisivät eri aikaa, sadasosa sekuntin sinua edellä.

Kehosi tuntuu jäykältä, tietoisuutesi ei osaa kohdistaa itseään kehosi kanssa. Erillisyys on käsinkosketeltavaa. Mielesi vaeltaa keveämpänä, jopa ajatuksesi ovat löytäneet rauhan ja paikan missä levätä.

Olet nyt tässä. Tietoisuutesi kanssa -rajalla. Hetkessä, jossa aika, paikka ja sinä -ette kohtaa. Vain ikuisuus yhdistää, vain ikuisuus lävistää, vain sinä olet sen kaiken edessä, alastomana sielun vaatteista.

Valona kahden maailman rajalla.

SC 28.2.17.

Kosmista alkuperää.

Kosmisia kirjoituksia.Julkaisija: Shadow Camera ti, helmikuu 28, 2017 01:07:59
Tiesithän? Olemme kaikki kosmista alkuperää. Me olemme tähtivaeltajia. Synnymme, kasvamme, elämme ja kuolemme jälleensyntymämyllyn loputtomassa kiertokulussa.

Nyt Maa on kotimme, mutta asuinsijoja on ollut monia. Ja niitä tulee olemaan loppumaton määrä - jokaisella meistä.

Unohdamme helposti olevamme yhtä muiden kosmisten kansojen kanssa. Olemme vapaaehtoisesti eristäneet itsemme muista.

Loimme harhan siitä, että me kuulumme tänne, tähän maailmaan. Mitään muuta ei ole kuin tämä aisteillemme avautuva todellisuutemme. Harhamaailma luo illuusioita mielelle, ja aisteille. Tunteemme aiheuttavat ajoittain ristiriitoja ajatuksiimme.

Täällä on oltava joitain muutakin, tunnen sen!

SC 28.2.17.